15 квітня Міжнародний день фахівця з лабораторної діагностики

Професійний день тих людей, хто наполегливо працює «за кулісами» медичних установ та наукових лабораторій. Лаборанти, які забезпечують точну діагностику, моніторинг та лікування різних захворювань, відіграють важливу роль у розвитку медицини та підтриманні здоров'я суспільства. І при цьому часто їх праця залишається непоміченою для пацієнтів.
Без роботи лаборантів ми б не могли отримати правильну діагностику захворювань, відслідковувати ефективність лікування або розробляти нові методики та ліки. Вони виконують дослідження крові, тканин, клітин та інших біологічних зразків, щоб допомогти лікарям зрозуміти стан пацієнта та обрати належне лікування.
Ці висококваліфіковані фахівці також розробляють нові методи дослідження та тестування, що дає можливість постійно вдосконалювати діагностику та винаходити найкращі способи лікування. Завдяки їхній роботі 24/7 ми можемо своєчасно та якісно надавати медичну допомогу пацієнтам з найрізноманітнішими захворюваннями, включаючи рак, серцево-судинні та інфекційні захворювання, отруєння, травми та багато інших.
У цей день ми вітаємо усіх лаборантів з професійним святом та хочемо відзначити важливу роль їх праці у медичній та науковій галузях! Ваші навички, знання та відданість справі допомагають рятувати та покращувати якість життя мільйонам людей у всьому світі
У нашому закладі проводиться широкий спектр загальноклінічних та спеціальних (бактеріологічні посіви, генетичні та імунологічні обстеження) лабораторних досліджень як для пацієнтів стаціонару, так і для амбулаторних пацієнтів. При наявності електронного направлення від лікуючого лікаря обстеження є безоплатним для пацієнта.
Для запису на лабораторні обстеження телефонуйте за номерами: 527-746 (клінічна лабораторія), 527-864 (бактеріологічна лабораторія), 527-876, 525-289 (лабораторія медико-генетичного центру).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Все реак