5 грудня - Міжнародний день ВОЛОНТЕРА

5 грудня – Міжнародний день волонтера. Це свято відзначається щорічно з 1985 року, коли Генеральна Асамблея ООН запропонувала урядам відзначати саме цей день, як день добровольця. Згідно статистичних даних, оприлюднених Організацією Об’єднаних Націй, по всьому світові нараховується близько 140 мільйонів волонтерів, що допомагають на безоплатній основі всім людям, які цього потребують.

Волонтерство засновується на добровільності, співчутті, солідарності з потребами та ідеями інших, а також глибокій повазі до всіх людей.

 В Івано-Франківській обласній дитячій лікарні  за сприяння Регіонального Центру та благодійно-освітньої організації « Янголи поруч» з березня 2015 року  працюють волонтерами студенти  Прикарпатського національного університету за проектом «Лікар Свято». У свій вільний час , ці молоді люди  приносять до  хворих дітей радість і сміх, цікаві ігри та подарунки.  Хороший настрій сприяє швидшому одужанню дитини, підвищенню її захисних сил.

У переддень Міжнародного дня Волонтера, від  медичних працівників , батьків та дітей лікарні щиро вітаємо наших волонтерів з Святом і бажаємо,щоб Ваші серця  завжди були сповнені милосердям, любовю і потребою творити добро !

 Адміністрація лікарні