Благодійна допомога для передчасно народжених дітей

      Відділення передчасно народжених та маловагових дітей щорічно рятує життя  малятам з усієї області.

      Без спеціального догляду та лікування у таких діток фактично немає шансів набрати вагу та вижити. Однак, на жаль,  у зв’язку з критично низьким фінансуванням медустанов лікарня оснащена далеко не усім необхідним обладнанням для підтримки життя цих малят.

         

     19 лютого, в Івано-Франківській обласній дитячій лікарні відбулася передача необхідного обладнання для передчасно народжених немовлят.

     Лікарня отримала дві  фототерапевтичних лампи та неонатальний пульсоксиметр.

 

     Допомога новонародженим стала можливою завдяки національній програмі«Orange Days» лінії магазинів EVA, в рамках якої люди з усієї України збирали кошти для закупівлі спеціалізованого обладнання для підтримки життя передчасно народжених дітей.

     В рамках проекту 1% від вартості акційних товарів з помаранчевими цінниками в магазинах перераховувався на придбання необхідного медичного обладнання.

     До слова, 100 тисяч гривень для обласної дитячої клінічної лікарні Івано-Франківська було зібрано за 4 дні акції в магазинах мережі EVA.

                    

     За час існування «Orange Days» вдалося зібрати 1 100 000 грн. та передати нове обладнання перинатальним центрам та дитячим лікарням Львівської, Одеської, Тернопільської, Харківської, Дніпропетровської, Полтавської, Запорізької, Хмельницької, Київської областей, а тепер й Івано-Франківська. 

 

Регіональний моніторинговий центр