Британськими вченими здійснений прорив у лікуванні лейкемії

Нещодавно вченими Великобританії був зроблений великий крок на шляху до перемоги над лейкемію, довгий час ранішевона вважалася найнебезпечнішим захворюванням крові. 

За твердженням експертів інституту Лестера (Великобританія), принципово нова методика лікування лейкемії показала можливість боротьбі з конкретними видами онкологічних захворювань, що супроводжуються пухлинами на злоякісному рівні. 

Відповідно до проведених генетичних досліджень фахівцями було чітко встановлено, що пацієнти мають певну мутацію гена «BRAF» інгібіторного маркування. Суть методики полягає у використанні препаратів антагоністів високорозвиненої меланоми - Вемурафенібе, тобто, BRAF інгібітору. 

За допомогою проведених досліджень вченими було доведено, що при застосуванні таблеток відбувається глибока чистка крові від онкологічних клітин, що призводить до одужання і нормального стану пацієнта, що страждає на дане захворювання. Про все це, з посиланням на офіційне джерело, повідомили міжнародні агентства поширення масової інформації. 
Джерело: globalscience.ru