"Круглий стіл " з молодими спеціалістами обласної дитячої лікарні. «Сім’я від А до Я».

         15 травня щорічно відзначається  Міжнародний день сім’ї, який у 1993 році  своєю постановою затвердила Генеральна асамблея ООН.
        Зроблено це з метою поглиблення розуміння питань сім'ї та підвищення   інституціональних можливостей країн вирішувати серйозні проблеми, пов'язані з сім'єю, на основі комплексної політики.

 

        Приурочено до дня Сім’ї, 16.05.2013 р в обласній дитячій клінічній лікарні  було проведено «круглий стіл» з молодими спеціалістами лікарні на тему «Сім’я від А до Я». В  його роботі  прийняли участь понад 40 молодих спеціалістів разом з своїми наставниками: заступником головного лікаря з ОМР Лідією Доценко, головними медичними сестрами   відділень- Н.Приймак, Н.Святкевич, О.Куриляк, Т. Рожнів та  головною медичною сестрою лікарні А.Беркій.

         Підготувала та провела тематичний «круглий стіл» завідувач Регіональним Центром  Оксана Манюх. В ході роботи було висвітлено та обговорено питання: становлення репродуктивної функції у дівчат і про бажану, планову вагітність;  про запобігання абортам;  а також про сучасні перинатальні технології та значимість раннього періоду дитини  в становленні і розвитку особистості.  Представлені сучасні  матеріали по темах супроводжувались  презентаціями та відеофільмами.

        Для молодих спеціалістів представлені теми були цікавими та актуальними, які розширили  діапазон  їх знань,  а надалі  вплинуть на підвищення  рівня профілактичної роботи  на  місцях.

 

                                                                  Заступник головного лікаря з ОМР                      Лідія Доценко

                                                                                                                     Світлини               Оксани Манюх