Лазерне лікування ретинопатій у дітей

Пол Рунге - американський офтальмолог, що спеціалізується на патології сітківки, в тому числі новонароджених. Вже протягом 38 років він лікує хвороби сітківки лазерним методом.
З початку повномаштабного вторгнення Пол вирішив, що має допомагати тут, тому в якості волонтера приїздив в українські госпіталі допомагати українським лікарям.
Пол Рунге відвідував наш заклад уже 5 разів, під час візитів проводив консультації дітей із вадами зору у різних відділеннях обласної дитячої клінічної лікарні та амбулорно, також приймав участь в хірургічному лікуванні передчасно народжених дітей. Окрім лікувальної допомоги, американський лікар веде перемовини щодо передачі новітнього лазеру нашому закладу охорони здоров‘я.
Мова йде про офтальмологічний лазер NorLase. Його хвилі специфічного зеленого кольору є золотим стандартом лікування ретинопатій передчасно народжених дітей у світі.
У нашому закладі лікар-офтальмолог Гаврилишин Тетяна Олексіївна Tanya Gavrylyshyn виконує такі операції від 2020 року. Новий лазер стане єдиним апаратом найвищого класу в Україні. І ми зможемо надавати медичну допомогу світового рівня найменшим українцям.
Пол Рунге планує подальші візити, тому відкриваємо попередній запис для дітей з вадами зору, які б хотіли отримати безоплатну консультацію американського спеціаліста.
Для запису просимо заповнити форму за посиланням https://bit.ly/3mfAfzS