Міжнародний день слуху

Щороку 3 березня світ відзначає міжнародний день слуху. Цьогорічним девізом є «Допомога при проблемах та зниженні слуху для кожного, зробимо це дійсністю!»
Проблеми з вухами та слухом є одними з найпоширеніших причин звертання до лікаря. Понад 60% із них можна виявити на первинному рівні медичної допомоги, а при своєчасних діагностиці та лікуванні - вчасно розпочати лікування та усунути/зменшити проблему.
Відсутність слуху значно порушує нормальний розвиток дитини, зокрема розвиток мови та комунікації. Тому скринінгове обстеження слуху має проводитися кожній дитині відразу після народження.

Також в цей день хочемо поділитись з Вами чудовою новиною!
Для діток, які мають критичні рівні зниження слуху та потребують слухопротезування, в рамках обласної програми «Здоров’я населення Прикарпаття 2021-2025» за сприяння Івано-Франківської ОДА (посилання) та департаменту охорони здоров’я ІФ ОДА (посилання) закуплено високоякісні слухові апарати Oticon (посилання на Отікон/Аврору).
Слухові апарати Oticon - це найкраще з можливих рішень для компенсації порушень слуху у дітей, пацієнти отримують їх в рамках програми безоплатно. Вчасне протезування функції слуху допомагає дітям чути всі звуки та сприяє всебічному розвитку дитини на всіх етапах дорослішання.
За додатковою інформацію звертайтеся до сурдологів Центру реабілітаціі дітей з порушенням слуху та мови @Обласна дитяча лікарня Івано-Франківськ.
Записатись на прийом можна за телефоном (0342) 527-754 або +380 (99) 7391682 або в медичній інформаційній системі за посиланням https://helsi.me/doctors/ivano-frankivsk?search=%D1%81%D1%83%D1%80%D0%B4%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B