Моральна підтримка для наших солдат на Сході країни

Кожний з нас знає сьогодні про війну в Україні. Кожний свідомий українець допомогає армії наблизити день  закінчення війни.

Працівники Регіонального методично-організаційного центру  Івано-Франківськох обласної дитячої лікарні організували  чергову  посилку дитячих листів для солдат. Щоб солдати знали, що ми думаємо про них, що  молимося за їх здоров'я і життя, і щоб знали за кого вони там воюють, за кого ризикують найдорожчим- своїм життям.

 

Листи, малюнки,обереги готували хворі дітки, які знаходилися на лікуванні в Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні. Маленькі ручки вирізали з кольрового паперу чудових Ангеликів, і підписували «Я не можу обійняти тебе, солдате , своїми руками, але я обіймаю тебе руками Ангела. Хай цей оберіг застереже від куль і  біди». Діти  малювали  Україну, війну і перемогу, писали слова підтримки і подяки  солдатам на вирізаних з паперу відбитках   своїх долонь,  вкладали в  малюнки свою віру і любов.

 Напередодні свята Святого Миколая ,зібрані малюнки та обереги  були передані на радіо «Західний полюс», працівники якого передають волонтерську допомогу  воєнним частинам на Сході країни. У кожний комплект допомоги солдату буде вкладений  оберіг, що підготували діти лікарні.

 

 Зав.Регіональним МОМЦТК    Оксана Манюх

Практичний психолог           Марія Дзюбинська