Науково-практичний семінар «Іноваційні технології в дитячій неврології, психіатрії а також в сфері ортопедії та протезування»

 

   Нові технологічні  можливості в  обміні інформацією, що відкриваються сьогодні  перед медиками,  практично  руйнують всі  кордони  та  відстані, роблять  спілкування  загальнодоступним і  виводять  фахове  вдосконалення  практичних  лікарів на   якісно  вищий  рівень.

   Дитячі неврологи  ОДКЛ  прийняли участь  в науково-практичному  семінарі «Іноваційні технології в дитячій неврології, психіатрії а також в сфері ортопедії та протезування», який відбувся 29.03.13р.  у форматі телемосту  Київ – Львів-Тернопіль - Івано-Франківськ в конференцзалі  готелю «Станіславів».

   З вступним словом до учасників семінару звернулась  заступник директора департаменту реформ та розвитку медичної  допомоги, начальник управління охорони материнства та  дитинства МОЗ України Терещенко А.В.,  яка окреслила пріоритети  державної політики в  організації медичної допомоги дітям з особливими потребами.

  Значну  увагу привернула доповідь завідувача кафедрою дитячої неврології та медико-соціальної реабілітації КНМАПО імені  П.Л.Шупика        Моїсеєнко Р.О., яка  висвітила  шляхи впровадження концепції  соціальної педіатрії в Україні.

   В роботі  семінару також прийняли участь   головний позаштатний дитячий невролог МОЗ України  Мартинюк В.Ю., президент асоціації дитячих неврологів України  Кирилова Л.Г., головний позаштатний дитячий реабілітолог МОЗ України  Казявкін В.І., головний позаштатний неонатолог МОЗ України Шунько Є.Є., головний позаштатний психіатр МОЗ України Морцинковський І.А. та інші.

Семінар завершився атестаційним тестуванням для всіх бажаючих учасників.

 

 

 

 

 

   Завідувач відділення для дітей

   з ураженням ЦНС та порушенням

   функції опрно-рухового апарату ОДКЛ                              Криштафович Я.Л.