Нове обладнання для надання медичної допомоги новонародженим малюкам

Вчора ми отримали вкрай важливе обладнання для надання медичної допомоги нашим найменшим пацієнтам від Благодійного Фонду "Амор Юкрейн Хелс Організейшн" та компанії "Кімберлі-Кларк Україна".

Це сучасний транспортний інкубатор BabyPod 20, який дозволить безпечно та комфортно транспортувати новонароджених дітей машиною виїзної неонатальної бригади. Інкубатор створений за технологією боліду Формули-1, - дозволяє ізолювати та убезпечити дитину від ушкодження навіть під час тяжкої дорожньотранспортної пригоди.

А також апарат штучної вентиляції легень високого класу T6 Amoul, призначений для малюків з масою тіла від 500 грамів. Це найкрихітніші і водночас найвразливіші пацієнти, які задля можливості одужати та підрости потребують найсучасніших технологій. Функціонал апарату дозволяє використовувати його як стаціонарно у відділенні інтенсивної терапії, так і під час транспортування немовлят в реанімобілі.

Матрацики з підігрівом для забезпечення так важливого для найменших пацієнтів теплового ланцюга під час їх транспортування та проведення оперативних втручань. І ще трохи аксесуарів для роботи з вищезгаданим обладнанням.

Представники фонду Олег Ситник та Дмитро Овечкін, інженер Андрій Колода провели майстер-клас щодо використання даного обладнання!

Дякуємо Благодійному Фонду "Амор Юкрейн Хелс Організейшн", компанії "Кімберлі-Кларк Україна" за ініціативу та надане обладнання! З вашою підтримкою ми стаємо кращими та маємо можливість більш якісно надавати медичну допомогу новонародженим малюкам.