Одним з важливих структурних підрозділів нашого закладу є обласна дитяча консультативна поліклініка

 
Завідуюча поліклініки Ольга Фединська: Висококваліфіковані спеціалісти нададуть консультативну та діагностично-лікувальну медичну допомогу широкого спектру. Сюди скеровують дітей для встановлення або уточнення діагнозу, корекції лікування та вирішення питання про місце подальшого обстеження та лікування.
Щороку лікарі консультативної поліклініки надають понад 30 тис консультацій, з початку повномасштабного вторгнення консультацію отримали 6651 дитина із числа внутрішньопереміщених осіб.
В складі консультативної поліклініки ефективно працюють :
▫️Обласний медико-генетичний центр із медико-генетичною лабораторією - тел. 0342-52-52-89,
▫️Центр реабілітації дітей з порушенням слуху та мови – тел. 0342-527-754,
▫️Референтний центр з питань рідкісних (орфанних) захворювань, створений в 2023 році.
Також діти отримують висококваліфіковану допомогу наступних спеціалістів:
Ендокринологів, кардіологів, гематолога, імунолога, офтальмологів, отоларингологів, гастроентерологів, алерголога, неврологів, онколога, пульмонолога, стоматолога, педіатрів, ортопедів, нейрохірурга, урологів, хірургів, гінеколога, дерматолога.
❕Записатись на прийом до спеціаліста для планової консультації можна попередньо за телефоном в реєстратурі – (0342)-53-21-84 – в будні дні 8.30-16.30, або онлайн при наявності електронного направлення на платформі Helsi.me за посиланням https://helsi.me/.../cdc70c83-fdf6-4d14-be59.../doctors в будь-який зручний для вас час.
Консультації всіх спеціалістів є безоплатними при наявності електронного направлення.
Будьте здорові, бережіть себе і діток
 
 
 
 
Все реак