Поліуретанове покриття у реанімаційному відділені

В КНП «Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради» за сприяння депутатів Івано-Франківської обласної ради, а саме: голови обласної ради Сича Олександра Максимовича, першого заступника голови Гладія Василя Івановича, заступника голови Палійчука Миколи Васильовича, депутата Левицького Олександра Михайловича та компанії «ІвБуд» у відділенні інтенсивної терапії новонароджених дітей проведено реконструкцію 60 м2 підлоги – встановлено поліуретанове покриття, яке рекомендується для використання в реанімаційних відділеннях та операційних блоках медичних закладів.

Дане покриття є цілком безпечним, хімічно нейтральним, екологічно чистим та довговічним. Поліуретан не викликає алергічних реакцій, має сертифікат антибактеріальності ISO 22196, що дозволяє дотримуватися санітарно-гігієнічних вимог та попередити внутрішньолікарняні інфекції.

Для завершення реконструкції підлоги у відділенні інтенсивної терапії новонароджених дітей необхідно ще близько 200 000 грн.

 

Ми вдячні кожному, хто допоміг і продовжує нам допомагати! Ваша небайдужість дасть пацієнтам сили для одужання.

Ваша підтримка – це прояв доброти і милосердя. Всіх земних благ та успіхів у Вашій роботі!

Генеральний директор Тарас Мельник