Спеціалісти області прийняли участь в семінарі "Технології слухомовної реабілітації дітей"

     31.10.2014 року на базі Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні відбувся науково - практичний семінар  з міжнародною участю на тему : «Технології слухомовної реабілітації дітей і дорослих після кохлеарної імплантації».

На семінар, який відбувся за сприяння завідувача кафедри оториноларингології з курсом хірургії голови та шиї ІФНМУ, головного спеціаліста МОЗ України з оториноларингології д.м.н., професора Поповича В.І. та адміністрації ОДКЛ , були запрошені спеціалісти з закладів охорони здоров'я області - оториноларингологи , психіатри , логопеди , психологи , педагоги медичних установ Івано-Франківської області .

З вступним словом виступив позаштатний обласний дитячий оториноларинголог,  завідувач  відділом  отоларингології ОДКЛ  Володимир Семенюк.

      На  семінарі з доповіддю виступили : вчитель-дефектолог центру слухомовної реабілітації ОДКЛ  Ольга Заставна , виконавчий директор, аудіолог ООО «Кінд Інтерслух Київ» Герлянд К.В. та  методист - організатор реабілітації після кохлеарної імплантації Санкт-петербурзького науково-дослідного інституту вуха , горла , носа і мови Зонтова О. В . 

 

Вчитель-дефектолог центру слухомовної реабілітації                           Ольга Заставна