Вітаємо !!!

   21.08.2018р. адміністрація лікарні ОДКЛ в урочистій обстановці подякувала  Дерев’янко Ангеліні Володимирівні, яка віддала 46 років роботі в медичних установах на посаді лікаря, з них, 42 роки лікарем-неонатологом.

  Спочатку працювала лікарем-педіатром у дитячих дошкільних закладах, а з 1984 року призначена завідувачем відділення патології новонароджених дітей, яке очолювала протягом 20 років. З 2003 року працює на посаді лікаря-педіатра-неонатолога відділення патології новонароджених. Колектив відділення під керівництвом А. Дерев’янко, неодноразово здобував звання «Найкращий відділ лікарні».

   Професіонал своєї справи, прекрасний організатор, наставник молодих спеціалістів.

   Під її керівництвом досягли великих успіхів такі лікарі, як завідувач відділення патології новонароджених Воробець Анна Федорівна, лікарі: Бойчук Леся Богданівна, Онуфріїв Ірина Володимирівна, Кочкодан Ірина Богданівна.

   

За значний внесок в організацію надання висококваліфікованої допомоги населенню та з нагоди  Дня незалежності України, 21.08.18 року нагороджується Грамотою Департаменту охорони здоров’я Обласної державної адміністрації.  

 

 

 

 

 

Головний лікар Радислав Котурбаш