Впроваджено дистанційне навчання лікарів

 

Спеціалістами кафедри  дитячих хвороб післядипломної освіти Івано-Франківського Національного медичного університету вперше у першому півріччі  2014 року в обласній дитячій клінічній  лікарні   проведено цикл тематичного удосконалення «Актуальні питання педіатрії» та «Невідкладні стани в педіатрії» з елементами дистанційного навчання в режимі on-line.

На фото:

КОСІВ  _________________  ОДКЛ

 

 

В навчанні приймали участь лікарі обласної дитячої лікарні  та лікарі  закладів охорони здоров'я районів області (Калуського, Косівського, Коломийського).

Дистанційне навчання проводилось на базі Регіонального методично-організаційного  моніторингового центру  з телемедичними консультаціями, за сприяння адміністрації ОДКЛ та кафедри інформаційних технологій КМАПО.

Дистанційна форма навчання, як новітня технологія, дозволяє отримувати знання на робочому місці, економить час та кошти і дає можливість спілкування в інтерактивному режимі.

Адміністрація лікарні та кафедра дитячих хвороб післядипломної освіти  планує і надалі проводити цикли ТУ з елементами дистанційного навчання для лікарів області.

 

К.м.н.,доцент кафедри дитячих хвороб

післядипломної освіти                                                                       Тамара Березна