Зустріч у рамках проекту «Обмін досвідом та побудова Центру муковісцидозу для забезпечення кращого догляду за хворими на муковісцидоз в Івано-Франківській області»

 3. 11. 2020 року у КНП «ІФОДКЛ ІФ ОР» відбулася робоча online зустріч з актуальних питань проекту транскордонного співробітництва ENI Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020 «Обмін досвідом та побудова Центру муковісцидозу для забезпечення кращого догляду за хворими на муковісцидоз  в Івано-Франківській області».                                                                                                  

 У зустрічі взяли участь представники Словацької асоціації  муковісцидозу  (МВ) на чолі з Катаріною Степанковою, голова благодійного фонду розвитку інновацій медицини "Рімон" Наталія Пряннікова, з української сторони: генеральний директор КНП «ІФОДКЛ ІФ ОР» Тарас Мельник,  заступник генерального директора з економічної роботи Любов Мазур, завідуюча пульмонологічним відділенням Моніка Макян, завідуюча медико-генетичним центром Ольга Фединська, доцент кафедри педіатрії ФПО ІФНМУ Надія Фоменко. Сторони обговорили звіт за рік роботи та розробили  план дій на наступні 2 роки.

         

 

Зав. пульмонологічного відділення Моніка Макян