Зустріч зі словацькими партнерами

        22 листопада відбулась чергова зустріч членів команди нашої лікарні на чолі з генеральним директором Мельником Т.М. зі Словацькими партнерами в рамках програми транскордонного спіробітництва ENI Угорщина- Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

  Були обговорені фінансові питання проєкту, завантаження річного звіту в систему Interreg, питання закупівлі меблів і обладнання для майбутнього центру муковісцидозу.           Заплановано дату відкриття центру муковісцидозу - 28 лютого 2023 року та обговорено всі деталі реалізації заходу. Приділено багато часу для обговорення питань щодо організації мультидисциплінарного тренінгу з фізіотерапії на 5 днів в Івано- Франківську в березні 2023 року та конференції - орієнтовано на початку травня 2023 року - також в Івано-Франківську.

     Триває робота над реєстром пацієнтів з муковісцидозом, поширенням інформації щодо послідовності дій задля реалізації основної мети проєкту - створення центру муковісцидозу на базі пульмонологічного відділення та покращення якості та тривалості життя наших пацієнтів.